امروزه درمان انواع مشکلات و ناهنجاری های دندان و فک که توسط ارتودنسی انجام می شود، بیش از پیش محبوبیت پیدا کرده است و افراد را درگیر خود می کند. ارتودنسی دندان انواع مختلفی دارد که شامل ارتودنسی با براکت فلزی، ارتودنسی سرامیکی و ارتودنسی شیشه ای یا اینویزیلاین می شود.
مزایای ارتودنسی دندان چیست؟
ارتودنسی دندان مزایای زیادی دارد که باعث شده است روز به روز طرفداران بیشتری پیدا کند و افراد بیشتری اقدام به درمان دندان و فک خود توسط ارتودنسی کنند. در ادامه به معرفی تعدادی از مزایای ارتودنسی می پردازیم:
- می دانیم که بخش زیادی از زیبایی چهره افراد وابسته به لبخند و دندان های فرد است. پس با انجام ارتودنسی و منظم و مرتب شدن دندان ها، زیبایی به دندان ها و در نتیجه چهره فرد بر می گردد که این باعث افزایش اعتماد به نفس فرد می شود.
- به دلیل راحت تر شدن هنگام مسواک زدن و نخ دندان کشیدن بعد از ارتودنسی، احتمال پوسیدگی دندان و همینطور عفونت دندان کاهش پیدا می کند.
- ارتودنسی دندان باعث می شود نیاز به برخی خدمات زیبایی دندان در آینده کاهش پیدا کند.
- در افرادی که به دلیل نامرتب بودن و سایر مشکلات دندانی دچار مشکل در گوارش غذا بودند، اکنون بعد از آن این مشکل حل می شود.
- ارتودنسی باعث بهبود تکلم در افراد نیز می شود.
لازم به ذکر است که ارتودنسی در حالت استاندارد هیچگونه عوارضی ندارد مگر اینکه توسط فردی انجام شود که تخصص کافی را در این زمینه نداشته باشد و یا خود بیمار در رعایت بهداشت دهان و دندان خود کوتاهی کند.
هزینه ارتودنسی دندان چقدر است؟
ارتودنسی دندان یک قیمت ثابت ندارد، بلکه با توجه به پارامترهای مختلفی متغیر است که در ادامه به معرفی مهم ترین عوامل تاثیرگذار در قیمت ارتودنسی می پردازیم:
- نوع و شدت ناهنجاری دندانی
- نوع ارتودنسی انتخاب شده برای شما
- سن بیمار
- منطقه جغرافی کلینیک ارتودنسی
- طول دوره درمان
بهترین سن برای درمان ارتودنسی چه سنی است؟
ارتودنسی دندان را می توان در هر سنی انجام داد اما متخصصین ارتودنسی توصیه می کنند که در سنین کودکی و در بازه سنی ۶ الی ۸ سالگی این درمان انجام شود. زیرا در این سنین، کودک ترکیبی از دندان های شیری و دائمی در دهان خود دارد و بهترین سن برای پیشگیری و درمان ناهنجاری های اولیه سنین کودکی است.
ابزارهای مختلف ارتودنسی دندان
انواع مختلف ارتودنسی دندان ابزارهای متفاوتی دارند که شامل موارد زیر می شوند:
- براکت
- اینویزیلاین (الاینر شفاف)
- هدگیر ارتودنسی
- بایت پلیت
- کش ارتودنسی
- هربست
- حلقه ارتودنسی
- وسیع کننده کام
- ریتینر یا نگهدارنده ارتودنسی
- جدا کننده ارتودنسی
- فضانگهدارنده
:: موضوعات مرتبط:
اسپانسر ,
,
:: بازدید از این مطلب : 287
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0